Skriv, publicera, distribuera och marknadsför din bok av J. Pingo Lindström, finns ute nu, från PenguinComics.com Förlag.

Skriv publicera distribuera och marknadsför din bok.

Skriv publicera distribuera och marknadsför din bok.

I den här boken går Pingo igenom hur du skriver din egen bok, hur du får den tryckt och publicerad, hur den går ut i distribution över hela världen – och hur du marknadsför den. Allt från idé till företagsstart, till egen website och hur du designar ditt eget omslag. Kort sagt: allt du behöver för att bli en framgångsrik författare och driva ditt eget förlag!

Skriv, publicera, distribuera och marknadsför din bok är en nyttig och väldigt konsis bok med en uppsjö idéer och praktiska exempel. Boken är själv skriven och utgiven med metoderna som beskrivs i boken – så du vet att det fungerar.